Bloed geil geile loesje

bloed geil geile loesje

Daarbij gaf ze volgende commentaar: Loesje kreeg het opnieuw bijzonder warm en ze voelde hoe ze belachelijk, vernederd en misbruikt werd door een collega en dit in het bijzijn van zoveel jonge snaken! Eventjes later slaagde de juf er zelfs in om haar vijf vingers krachtig heen en weer te duwen in de gapende holte die meer en meer slijm begon te verliezen , ondertussen had ze met haar andere hand de borstjes zodanig ingewreven dat ze bloedrood omhoog stonden gespietst en zodat ze met kracht de beide tepeltjes om beurt kon kneden en omhoog trekken.

Maar de volledige aandacht werd nu toegespitst op Loesjes kutje want de ganse hand van de juf sopte nu in en uit en ze gaf te kennen "kijk als je goed heen en weer schuift kun je proberen je volledige hand tot diep bij haar naar binnen te steken.. Loesje slaakte stille kreetjes en bewoog zelf helemaal tureluurs haar kutje in de richting van de hand die haar een geweldig genot verschafte.

Zonder het echt te willen vloog de ene rilling na de andere door haar lijf en schokkend kwam ze in het bijzijn van die jonge pubers klaar. Meedogenloos en zonder genade bleef de juf haar hand doorrammen totdat Loesje uitgeput en snakkend als een pop neerzeeg.

Zoiets was haar nog nooit overkomen en toen de groep het lokaal verliet voelde ze hoe haar lichaam pijnlijk kookte door de vele pasta die in en over haar lichaam was uitgesmeerd. Toen vond Ian het welletjes. Loesje werd bevrijd en naar de doucheruimte gebracht.

Daar werd ze tegen een betegelde muur gezet met haar armen omhoog vastgemaakt. Ze wilde verlost worden van het immense, branderig gevoel en dat had Ian ook door. Want er was nog werk aan de winkel! Dus enkele jongens ontrolden een lange brandslang en Ian draaide de kraan open. Toen Loesje haar ogen opende zag ze een grote massa water op haar afkomen. De krachtige stralen zorgden er dan ook voor dat Loesje van kop tot teen een stevige douche te verwerken kreeg. Eerst richtten de jongens de straal op haar haren waarvan de paardenstaartjes losgemaakt waren.

Haar haar stonk immers naar de vele plas die er in was gelopen, enkele uren terug. Toen mikten ze op haar borstjes die heen en weer vlogen, plets, plets, plets! Loesje hijgde en kreunde maar nog was het spektakel niet afgelopen want nu werd haar kutje geviseerd! De jongens mikten precies tussen haar schaamlipjes en naderden en naderden zodat de kop van de brandslang tot tegen haar grotje werd geduwd waardoor het water door de vagina haar baarmoeder in en uit raasde.

Wat genoten de jongens van dit schouwspel! Even plots als het was begonnen verdween de watermassa en kon Loesje opnieuw rustig ademen maar veel tijd kreeg ze nu ook weer niet toebedeeld want de les zat er op maar de bende had nog andere plannen met haar.

Toen iedereen zich had aangekleed verzamelden ze rond Loesje, maakten haar los en Karel nam opnieuw het woord: Wablief had Loesje het wel goed gehoord moest die bende ook nog mee naar haar verblijfplaats? Ze draaide hulpeloos haar gezicht in de richting van Ian maar die bevestige wat Karel daarnet had gezegd: Ian lachte gemeen mee met de bende.

Een jongen had er inmiddels voor gezorgd dat een camionette buiten stond te wachten. Loesje werd nu tussen de groep buiten het gymlokaal geleid tot op de speelplaats waar inderdaad een camionette met draaiende motor stond te wachten.

De achterdeur klapte open en Loesje werd naar binnen geduwd. Ze belandde op enkele balen stro want de camionette was eigenlijk bedoeld om vee te vervoeren. De rest van de jongens sprongen op hun bromfietsen en reden mee in de richting van haar pension. Van tegenstrubbelen was geen sprake meer want ze hadden gedreigd om haar zusje van 16 jaar onder handen te nemen indien ze niet meewerkte.

Dus toen ze eventjes later aan haar pension arriveerden, kreeg Loesje haar sleutel toegeworpen. Toen ze de sleutel had omgedraaid werd ze bijna ondersteboven. Ze werd aangemaand om rustig toe te zien en vooral om niet tegen te stribbelen anders zou haar zusje hetzelfde lot ondergaan.

Ian bleef naast haar staan en gebood haar om op haar lessenaar te zitten. Enkele jongens trokken de laden van haar kleerkast open en wierpen alles op een hopje: Enkele anderen haalden het bedoverdtrek en de matras van haar bed Tot overmaat van ramp zag Loesje dat enkele van haar mooiste jurkjes onder het bed werden opengespreid.

Wat ze niet had gezien dat waren de brede, bruine riemen die er her en der aan werden bevestigd. Toen Loesje dacht dat ze eventjes comfortabel kon uitrusten gespten enkele jongens haar stevig vast. Ook om haar hals werd een brede lederen band toegetrokken zodat ze amper met haar hoofd kon bewegen. Toen werd de stoel precies voor de webcam van haar computer geplaatst: Kort daarop kwam Ian voor haar staan en hield haar een tondeuze voor.

Toen gaf een jongen aan Ian een kwastje en zonder dralen smeerde hij het scheerschuim uit op haar kutje. Met een scheermesje verwijderde hij nu zorgvuldig elk donshaartje rond haar navel.

Terwijl Ian daarmee bezig was voelde ze hoe anderen nu haar lange haren vastnamen en erin begonnen te knippen!!! Loesje begon te wenen en te snikken en te jammeren maar niemand lette verder op haar want het geknip bleef maar toenemen. Ze voelde hoe de lange vlechten haar neerdwarrelden langs haar rug en over haar borstjes De tondeuze kwam er ook bij te pas en ook het scheerkwastje! Zo werd Loesje overal en helemaal kaal geschoren zonder zich maar een ogenblikje te kunnen verzetten.

Tijdens het hele gebeuren stond de webcam aan en konden vele anonieme kijklustigen toezien hoe Loesje compleet naakt tot een pasgeboren baby werd herschapen!

Om het geheel af te werken werd Loesje nu van kop tot teen ingewreven met een speciale olie zodat ze er echt glimmend als een echt "prinsesje"? Eens bevrijd van de vele riemen werd Loesje naar haar bedstee meegetroond. Enkele jongens hadden opzij een paar planken getimmerd zodat haar bed er precies uitzag als een slaapplaats voor een of andere vee. Loesje durfde geen commentaar meer te geven, laat staan tegen te werken want ze wilde kost wat kost haar zusje beschermen van deze gevaarlijke, gemene bende!

Prompt nam ze dan ook het papiertje in ontvangst en tekende haar vonnis onder het toeziend oog van de ganse geile bende. Loesje deed warempel onmiddellijk wat haar werd opgedragen. Loesje had echt geen flauw benul van wat haar nu weer te wachten stond! Daar zat ze nu met gestrekte armen en benen en met haar bloot kontje omhoog Ja gemeen waren die kerels wel!

Loesje durfde niet te bewegen en voelde hoe een natte snoet nu tegen haar kontje zat aan te drukken, een ruwe, natte tong boorde zich een weg tussen haar billetjes Het kwijl van de hond droop langs haar dijen en toen zette het dier zich op haar af en legde zijn poten langs haar zij. Iedereen was met stomheid geslagen en stelde tevreden vast hoe gewillig Loesje zich liet berijden door de hond.

Zijn pik voelde staalhard aan en ze zagen hoe die stevig tegen haar kontgaatje aanduwde. De hondenlul verdween beetje bij beetje dieper en dieper in het kontje van Loesje. De speciale olie had ervoor gezorgd dat de hond bloedgeil was en dat zijn lul probleemloos naar binnen kon schuiven. Loesje probeerde zo goed mogelijk de schokken op te vangen en voelde hoe die pik zich verder bij haar naar binnen boorde Kort daarop spoot hij zijn hondenlul leeg en vloeide zijn hete massa warm zaad diep in haar darmen Vanaf nu kun je ons helpen middels een donatie , klik hier voor meer info!

Verstuur dit verhaal naar een vriend. Er zijn geen reacties gevonden. Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven. Ik zou graag een verhaal willen lezen over een bedrijfsfe Laurake kun je mij een bericht sturen op razpoetin hotma Hallo, ik ben op zoek naar een verhaal met jonge buurjong Gertibaldi  »  Verhalen  »  Extreem  »  Loesje in de handen van een gemene bende Loesje in de handen van een gemene bende Loesje in de handen van een gemene bende Op dit eigenste moment was van de turnles geen sprake meer.

Gebruik onderstaand formulier om in te loggen. Ik voelde het echt wanneer een man zijn pik in haar duwde en haar neukte. Ik voelde het aan haar harde tong, haar borsten die op en neer tegen de mijne wipten en haar lichaam dat warm tegen het mijne schokte. Zij voelde het ook wanneer de mannen hun pik in mijn duwde en mij even neukte. De ene na de andere man kroop op ons, neukte ons beiden en spoot één van ons vol.

Ik vond het heerlijk te voelen hoe de pikken elkaars sperma uit onze kut naaiden en hoe het sperma van de andere kut in de mijn droop. Omdat ze op mij lag, kon zij ook in haar kontje gepakt worden en omdat ze dan iets hoger zat, kon ik haar lekker vingeren terwijl ze geneukt werd.

Ik kon dan ook voelen hoe ze op haar hoogtepunt kwam en hoe ik samen met die dikke pik zorgde dat ze klaarkwam. Snel duwde ik mijn hand tegen mijn eigen clit en vingerde ik mij snel. Ik kom altijd heel snel klaar zodat we eigenlijk samen kwamen. Ik had niet meer omgekeken zodat ik eigenlijk niet wist wie ons allemaal geneukt en volgespoten had, maar aan Rico's gezicht te zien had hij ook tussen de rij gestaan. Toen we vertrokken merkte ik pas op dat er meer mannen bijgekomen waren zonder dat wij het gemerkt hadden?

Die middag heb ik minstens 10 lullen in mijn kut gekregen en ik heb het nog dagen aan mijn kut gevoeld. Dagen erna stak ik mijn vinger nog in mijn kut en proefde ik nog altijd lichtjes die smaak van al dat sperma. Rico en ik geilen nog van op die middag en alhoewel we nog gekke dingen hebben gedaan, ben ik nooit meer zo geil geweest. Soms kan ik het ook niet begrijpen dat wij zo geil hebben geneukt, maar als ik aan die vrouw en al die mannen denk, word ik onmiddelijk terug zo heet dat ik mijn broekje direct vol geil hangt.

Rico en ik zijn van plan om zeker nog eens terug te gaan en we zijn ook vast van plan naar een orgie te gaan waar ik nog de hoer kan uithangen. Maar daar vertel ik de volgende keer wel over Anoniem geen afzender, auteur kan niet reageren! Voer een email adres in als "chat email" in de instellingen, en het zal hier verschijnen met dit email adres als afzender: Vergeet niet te stemmen, en schrijf de auteurs om te vertellen wat je al dan niet leuk vond aan het verhaal!

Loesje heeft 1 verhalen op deze site. Profiel voor Loesje , incl. Kies hier 1 waardeloos Lekkere meiden zitten achter de webcam op je te wachten! In de sexshop laat ik me door allerlei vreemden mannen pakken terwijl iedereen er op staat te kijken. Geef je mening over dit verhaal:

.

Overal zag je rode lijnen langs haar billetjes lopen , haar kutje stond flink gezwollen, haar kutlipjes lagen rood uiteen en haar vagina stond gapend open; op haar tepeltjes en borstjes stonden de afdrukken van het uiteinde van het zweepje. Pareltjes zweet stroomden langs haar hals en tranen stroomden langs haar gezicht. De jongens genoten van het uitzicht en werden plots tot stilte aangemaand door Ian want er werd op deur geklopt.

Het bleek de juf van het 6e leerjaar te zijn die voor het laatste uur van deze voormiddag ook een turnles had voorzien.

En daar had deze klas geen rekening mee gehouden. Maar Ian was duidelijk goed bevriend met deze juf en hij stelde een duivels plannetje voor. Aangezien het hier allemaal jongens en meisjes betrof van 12 à 13 jaar wist hij dat ze in het laatste jaar van de lagere klas reeds sexuele voorlichting hadden gekregen dus hij sprak met de juf af dat ze eventjes hun lessen aan de praktijk konden toetsen. De juf had er helemaal geen bezwaar tegen en Ian bracht zijn eigen klas nu op de hoogte van de afspraak.

Loesje werd nu helemaal plat op de bok gelegd; vier staanders werden dichterbij geschoven waaraan haar polsen en enkels vakkundig werden vastgemaakt. De klas werkte enthousiast mee want nu zouden ze Loesje warempel de vernedering van haar leven bezorgen!

Loesje wist niet wat haar overkwam toen ze de vele stemmen om haar heen hoorde. Ze had nog steeds de gummibal in haar mondje en van protesteren was dus geen sprake. De juf schikte haar groep in 2 lange rijen en fluisterde hen toen het volgende toe: Loesje aanhoorde met verbazing wat die juf allemaal te vertellen had en ze was zo beschaamd omdat haar lichaam zomaar open en bloot door gans die groep pubers te bezichtigen was.

Ian was inmiddels teruggekeerd en gaf de juf nu een speciale tube pasta. De tube bevatte eigenlijk een opwarmende pasta die normaal gebruik wordt bij spierpijnen en die een bijzonder branderig gevoel naliet. De juf moest het geen twee keer zeggen en weldra stonden de jongens en meisjes van haar klas op een lange rij.

Om beurt nu kregen ze wat "zalf"? Loesje voelde hoe ze beurtelings gestreeld werd tussen haar rode, gezwollen schaamlipjes en over haar toegetakelde tepeltjes. De jongens en meisjes wreven dat het een lust was. Telkens een van hen de pasta tot ver in haar kutje had gewreven, kwam een ander gezicht tevoorschijn. De pubers staarden haar vriendelijk aan. En Loesje durfde amper haar ogen op te slaan, maar hoe meer jongens en meisjes voorbijkwamen en hun vingertjes in haar kutje en over haar tepêltjes hadden gestreken, hoe hitsiger ze werd.

De pasta deed haar werk en het duurde dan ook niet lang of Loesje werd een enorme gloed gewaar van tussen haar kutje tot aan haar tepeltjes. Er leek geen eind aan te komen en toen eindelijk iedereen van de klas voorbij was gekomen mocht de juf ook zelf nog een beurt geven aan het prinsesje terwijl de pubers nauwlettend toekeken.

Ze smeerde de rest van de tube rijkelijk in haar handpalmen en begon toen zowel het kutje als de borstjes terzelfertijd een massagebeurt geven. Daarbij gaf ze volgende commentaar: Loesje kreeg het opnieuw bijzonder warm en ze voelde hoe ze belachelijk, vernederd en misbruikt werd door een collega en dit in het bijzijn van zoveel jonge snaken!

Eventjes later slaagde de juf er zelfs in om haar vijf vingers krachtig heen en weer te duwen in de gapende holte die meer en meer slijm begon te verliezen , ondertussen had ze met haar andere hand de borstjes zodanig ingewreven dat ze bloedrood omhoog stonden gespietst en zodat ze met kracht de beide tepeltjes om beurt kon kneden en omhoog trekken. Maar de volledige aandacht werd nu toegespitst op Loesjes kutje want de ganse hand van de juf sopte nu in en uit en ze gaf te kennen "kijk als je goed heen en weer schuift kun je proberen je volledige hand tot diep bij haar naar binnen te steken..

Loesje slaakte stille kreetjes en bewoog zelf helemaal tureluurs haar kutje in de richting van de hand die haar een geweldig genot verschafte. Zonder het echt te willen vloog de ene rilling na de andere door haar lijf en schokkend kwam ze in het bijzijn van die jonge pubers klaar. Meedogenloos en zonder genade bleef de juf haar hand doorrammen totdat Loesje uitgeput en snakkend als een pop neerzeeg. Zoiets was haar nog nooit overkomen en toen de groep het lokaal verliet voelde ze hoe haar lichaam pijnlijk kookte door de vele pasta die in en over haar lichaam was uitgesmeerd.

Toen vond Ian het welletjes. Loesje werd bevrijd en naar de doucheruimte gebracht. Daar werd ze tegen een betegelde muur gezet met haar armen omhoog vastgemaakt.

Ze wilde verlost worden van het immense, branderig gevoel en dat had Ian ook door. Want er was nog werk aan de winkel! Dus enkele jongens ontrolden een lange brandslang en Ian draaide de kraan open. Toen Loesje haar ogen opende zag ze een grote massa water op haar afkomen. De krachtige stralen zorgden er dan ook voor dat Loesje van kop tot teen een stevige douche te verwerken kreeg.

Eerst richtten de jongens de straal op haar haren waarvan de paardenstaartjes losgemaakt waren. Haar haar stonk immers naar de vele plas die er in was gelopen, enkele uren terug.

Toen mikten ze op haar borstjes die heen en weer vlogen, plets, plets, plets! Loesje hijgde en kreunde maar nog was het spektakel niet afgelopen want nu werd haar kutje geviseerd! De jongens mikten precies tussen haar schaamlipjes en naderden en naderden zodat de kop van de brandslang tot tegen haar grotje werd geduwd waardoor het water door de vagina haar baarmoeder in en uit raasde. Wat genoten de jongens van dit schouwspel! Even plots als het was begonnen verdween de watermassa en kon Loesje opnieuw rustig ademen maar veel tijd kreeg ze nu ook weer niet toebedeeld want de les zat er op maar de bende had nog andere plannen met haar.

Toen iedereen zich had aangekleed verzamelden ze rond Loesje, maakten haar los en Karel nam opnieuw het woord: Wablief had Loesje het wel goed gehoord moest die bende ook nog mee naar haar verblijfplaats? Ze draaide hulpeloos haar gezicht in de richting van Ian maar die bevestige wat Karel daarnet had gezegd: Ian lachte gemeen mee met de bende.

Een jongen had er inmiddels voor gezorgd dat een camionette buiten stond te wachten. Loesje werd nu tussen de groep buiten het gymlokaal geleid tot op de speelplaats waar inderdaad een camionette met draaiende motor stond te wachten. De achterdeur klapte open en Loesje werd naar binnen geduwd. Ze belandde op enkele balen stro want de camionette was eigenlijk bedoeld om vee te vervoeren.

De rest van de jongens sprongen op hun bromfietsen en reden mee in de richting van haar pension. Van tegenstrubbelen was geen sprake meer want ze hadden gedreigd om haar zusje van 16 jaar onder handen te nemen indien ze niet meewerkte. Dus toen ze eventjes later aan haar pension arriveerden, kreeg Loesje haar sleutel toegeworpen. Toen ze de sleutel had omgedraaid werd ze bijna ondersteboven. Ze werd aangemaand om rustig toe te zien en vooral om niet tegen te stribbelen anders zou haar zusje hetzelfde lot ondergaan.

Ian bleef naast haar staan en gebood haar om op haar lessenaar te zitten. Enkele jongens trokken de laden van haar kleerkast open en wierpen alles op een hopje: Enkele anderen haalden het bedoverdtrek en de matras van haar bed Tot overmaat van ramp zag Loesje dat enkele van haar mooiste jurkjes onder het bed werden opengespreid. Wat ze niet had gezien dat waren de brede, bruine riemen die er her en der aan werden bevestigd.

Toen Loesje dacht dat ze eventjes comfortabel kon uitrusten gespten enkele jongens haar stevig vast. Ook om haar hals werd een brede lederen band toegetrokken zodat ze amper met haar hoofd kon bewegen. Toen werd de stoel precies voor de webcam van haar computer geplaatst: Kort daarop kwam Ian voor haar staan en hield haar een tondeuze voor.

Toen gaf een jongen aan Ian een kwastje en zonder dralen smeerde hij het scheerschuim uit op haar kutje. Met een scheermesje verwijderde hij nu zorgvuldig elk donshaartje rond haar navel.

Terwijl Ian daarmee bezig was voelde ze hoe anderen nu haar lange haren vastnamen en erin begonnen te knippen!!! Loesje begon te wenen en te snikken en te jammeren maar niemand lette verder op haar want het geknip bleef maar toenemen. Ze voelde hoe de lange vlechten haar neerdwarrelden langs haar rug en over haar borstjes De tondeuze kwam er ook bij te pas en ook het scheerkwastje! Zo werd Loesje overal en helemaal kaal geschoren zonder zich maar een ogenblikje te kunnen verzetten.

Tijdens het hele gebeuren stond de webcam aan en konden vele anonieme kijklustigen toezien hoe Loesje compleet naakt tot een pasgeboren baby werd herschapen! Ik werd er bloedgeil van en zag dat de mannen een rij vormden om onze te neuken. Ik voelde het echt wanneer een man zijn pik in haar duwde en haar neukte. Ik voelde het aan haar harde tong, haar borsten die op en neer tegen de mijne wipten en haar lichaam dat warm tegen het mijne schokte.

Zij voelde het ook wanneer de mannen hun pik in mijn duwde en mij even neukte. De ene na de andere man kroop op ons, neukte ons beiden en spoot één van ons vol. Ik vond het heerlijk te voelen hoe de pikken elkaars sperma uit onze kut naaiden en hoe het sperma van de andere kut in de mijn droop.

Omdat ze op mij lag, kon zij ook in haar kontje gepakt worden en omdat ze dan iets hoger zat, kon ik haar lekker vingeren terwijl ze geneukt werd. Ik kon dan ook voelen hoe ze op haar hoogtepunt kwam en hoe ik samen met die dikke pik zorgde dat ze klaarkwam. Snel duwde ik mijn hand tegen mijn eigen clit en vingerde ik mij snel. Ik kom altijd heel snel klaar zodat we eigenlijk samen kwamen. Ik had niet meer omgekeken zodat ik eigenlijk niet wist wie ons allemaal geneukt en volgespoten had, maar aan Rico's gezicht te zien had hij ook tussen de rij gestaan.

Toen we vertrokken merkte ik pas op dat er meer mannen bijgekomen waren zonder dat wij het gemerkt hadden? Die middag heb ik minstens 10 lullen in mijn kut gekregen en ik heb het nog dagen aan mijn kut gevoeld. Dagen erna stak ik mijn vinger nog in mijn kut en proefde ik nog altijd lichtjes die smaak van al dat sperma. Rico en ik geilen nog van op die middag en alhoewel we nog gekke dingen hebben gedaan, ben ik nooit meer zo geil geweest.

Soms kan ik het ook niet begrijpen dat wij zo geil hebben geneukt, maar als ik aan die vrouw en al die mannen denk, word ik onmiddelijk terug zo heet dat ik mijn broekje direct vol geil hangt. Rico en ik zijn van plan om zeker nog eens terug te gaan en we zijn ook vast van plan naar een orgie te gaan waar ik nog de hoer kan uithangen. Maar daar vertel ik de volgende keer wel over Anoniem geen afzender, auteur kan niet reageren! Voer een email adres in als "chat email" in de instellingen, en het zal hier verschijnen met dit email adres als afzender: Vergeet niet te stemmen, en schrijf de auteurs om te vertellen wat je al dan niet leuk vond aan het verhaal!

Loesje heeft 1 verhalen op deze site. Profiel voor Loesje , incl. Kies hier 1 waardeloos Lekkere meiden zitten achter de webcam op je te wachten! In de sexshop laat ik me door allerlei vreemden mannen pakken terwijl iedereen er op staat te kijken.

HELE GEILE MEISJES GRATIS BLOTE TIETEN

Bloed geil geile loesje

Dat was echt heerlijk, echt verschrikkelijk lekker en geil. Die vrouw wist precies wat ze met mijn kut moest doen en omdat het mij blijkbaar ook goed aging begon ze zachtjes op mijn gezicht te wippen alsof ze een man een het neuken was. Zo begon Rico's zaad uit haar kut te lopen en dronk ik het gulzig op. Wanneer ik opkeek, zag ik alle mannen terug met een stijve pik rond ons staan, maar we bleven lekker doorlikken.

Nadat ik alle zaad uit haar had gelikt, draaide de vrouw zich opnieuw om zodat onze borsten tegen elkaar te liggen kwamen. Ook de vrouw had grote borsten, zodat onze boezems hard tegen elkaar aangedrukt werden.

Het was een ongeloofelijk lekker gevoel om die grote tepels stijf tegen de mijne aan te voelen. We begonnen te tongen en ik voelde haar korte schaamhaar ongeduldig tegen mijn geschoren kut wrijven. Ik werd er bloedgeil van en zag dat de mannen een rij vormden om onze te neuken. Ik voelde het echt wanneer een man zijn pik in haar duwde en haar neukte.

Ik voelde het aan haar harde tong, haar borsten die op en neer tegen de mijne wipten en haar lichaam dat warm tegen het mijne schokte. Zij voelde het ook wanneer de mannen hun pik in mijn duwde en mij even neukte. De ene na de andere man kroop op ons, neukte ons beiden en spoot één van ons vol.

Ik vond het heerlijk te voelen hoe de pikken elkaars sperma uit onze kut naaiden en hoe het sperma van de andere kut in de mijn droop. Omdat ze op mij lag, kon zij ook in haar kontje gepakt worden en omdat ze dan iets hoger zat, kon ik haar lekker vingeren terwijl ze geneukt werd.

Ik kon dan ook voelen hoe ze op haar hoogtepunt kwam en hoe ik samen met die dikke pik zorgde dat ze klaarkwam. Snel duwde ik mijn hand tegen mijn eigen clit en vingerde ik mij snel.

Ik kom altijd heel snel klaar zodat we eigenlijk samen kwamen. Ik had niet meer omgekeken zodat ik eigenlijk niet wist wie ons allemaal geneukt en volgespoten had, maar aan Rico's gezicht te zien had hij ook tussen de rij gestaan.

Toen we vertrokken merkte ik pas op dat er meer mannen bijgekomen waren zonder dat wij het gemerkt hadden? Die middag heb ik minstens 10 lullen in mijn kut gekregen en ik heb het nog dagen aan mijn kut gevoeld. Dagen erna stak ik mijn vinger nog in mijn kut en proefde ik nog altijd lichtjes die smaak van al dat sperma.

Rico en ik geilen nog van op die middag en alhoewel we nog gekke dingen hebben gedaan, ben ik nooit meer zo geil geweest. Soms kan ik het ook niet begrijpen dat wij zo geil hebben geneukt, maar als ik aan die vrouw en al die mannen denk, word ik onmiddelijk terug zo heet dat ik mijn broekje direct vol geil hangt.

Rico en ik zijn van plan om zeker nog eens terug te gaan en we zijn ook vast van plan naar een orgie te gaan waar ik nog de hoer kan uithangen.

Maar daar vertel ik de volgende keer wel over Studentes hebben lol met dildo op kamer. Erotische pijpscene met jonge oma. Nederlandse tiener trekt zijn lul k Een harde paal diep in haar keeltje. Broers worden door geile studente g Tongzoenen op de kruk aan de bar. Tattoo oma wordt lekker geneukt. Ze schreeuwt alles bij elkaar.

Ze probeert of haar kutje groot gen Twee vrouwen vernederen Jan. In haar krappe poepgaatje is het lekker. Tiener zuigt een vreemde snikkel klaar. Een paar geile mokkels pijpen giga veel. Jolanda verwent haar vriend met een Op zn hondjes en dan hélemaal er in. Lekkere geile wijven zuigen met zn allen. Geile tiener toont nieuwe lingerie. Ze zit gewoon op je te wachten, er Heerlijk en hard wordt ze genomen.

Poolse tiener stript voor het grote Jonge meisjes zijn vingervlug. Anita is bang voor meesteres. Blond, lang haar laat zich lekker i Eenzame opsluiting door meester in kooi. Jong meisje laat man spuiten. De heetste scholierenfeesten vind j Liftende tiener verwent haar chauffeur. Een gangbang met alles er op en er aan. Na een avondje stappen nog even neuken. Roodharige ligt geil en gewillig te Sletje pijpt en neukt rij instructeur.

Geil koppeltje gaat buiten te keer. Twee lesbos zien elkaar na 30 weer. Zoenen met een oud wijf dat geil is. Triootje in de huiskamer. Opgezwollen paarse eikel wordt gelikt. Studentje wordt aan plafond gehangen. Zie deze jonge tijger eens los gaan. Blondje zuigt de pik van een vent hard. Hij laat zijn wapenstok met plezier Model Andre achtervolgd een huisvrouw. Ze hangt gewillig in de vrije luchtq. Ze kermt de hele school bijelkaar.

Nou, zeggen jullie maar wat ik moet Vriendinnen bewerken elkaar in kelder. Het pijpen gaat maar door en door. Geile ontmaagding op keukentafel. Lekker neuken op de boerderij van Papa.

Bloed geil geile loesje