Geile potten stijve lul in broek

geile potten stijve lul in broek

In huis gekomen hielt Nick een glas onder mijn kut en bleek dat al het geil van alle mannen daar nog in zat en er nu uit stroomde. Het glas werd tot de rand toe gevuld met een enorme hoeveelheid sperma aangevuld met kutgeil. Ik doopte Nick zijn lul in dat glas en likte hem meteen weer schoon. Dat herhaalde zich een paar keer en nadat ik een deel van het geil zo had opgelikt, spoot Nick het glas weer helemaal vol.

Daarna liet Nick mij het glas helemaal leegdrinken, wat ik maar al te graag deed. Ik werd wakker en had twee vingers in mijn kut gestoken tijdens die droom, zo bleek. Omdat ik voelde dat mijn kut drijfnat was, wist ik dat ik niet alleen droomde lekker klaar te zijn gekomen, maar ook echt in mijn slaap was klaargekomen. Dat betekende echter niet dat ik bevredigd was. Ik voelde me geiler dan geil, maar het was maandag morgen. Dat betekende dat Nick was opgestaan een heerlijk ontbijt voor me had klaargezet en naar zijn werk was gegaan.

Ik werk op maandag niet en dan laat Nick mij vaak lekker uitslapen. Normaal op maandag breng ik de dag door met eerst ontbijten, daarna douchen en aankleden, dan wat huishoudelijk werk doen, de noodzakelijke boodschappen, lunchen doe ik dan in het winkelcentrum waarna ik thuis mijn binnengekomen e-mail controleer en dan ontspan door wat te lezen of een filmpje te kijken.

Tegen de tijd dat Nick thuis komt zorg ik dan voor een goede maaltijd. Zoals uit mijn eerste deel wellicht duidelijk is geworden, ben ik vrijwel voortdurend geil. Op werkdagen heb ik echter voldoende afleiding om er weinig hinder van te hebben. In het weekend verwent Nick me altijd voldoende om volop van mijn geilheid te genieten. Maar op maandag bouwt mijn opwinding zich langzaam op zodat ik na het eten heel erg verlang naar mijn man zijn lul, waar hij mij over het algemeen ook lekker van laat genieten.

Deze maandag, na het super geile weekend was het allemaal anders. Ik was nu meteen al zo geil dat ik verlangde naar een man zijn lul.

Maar ook al was het niet belangrijk wie me neukte, waar haal je zomaar even een vent vandaan met een stijve lul? Wie mij in de parkeergarage geneukt heeft wist ik nog steeds niet. Van Frits wist ik niet of hij nu, net als Nick op zijn werk was en van Bart wist ik al helemaal niets. Tot zaterdag avond wist ik slechts van één van die pikken hoe deze aanvoelde in mijn kut, maar zondagmorgen heel vroeg wist ik het van alle vier en daaraan terug denkend maakte me geiler en geiler.

Het liefst was ik, precies zoals in mijn droom, spiernaakt de straat op gegaan en me door elke vent die ik tegenkwam laten neuken. Dat kon natuurlijk niet maar de gedachte er aan maakte me gek van verlangen naar lul. Toen ik het ontbijt op had besloot ik gewoon net als altijd onder de douche te gaan, maar om af te koelen nam ik een koude douche.

Om extra af te koelen richtte ik de koude straal recht op mijn kut. Het hielp wel, maar niet echt veel. Bij het aankleden dacht ik dat ik misschien het beste een kort en dun zomerjurkje aan kon doen, met niets er onder, dan liep ik gevoelsmatig toch naakt op straat.

Net voordat ik aldus gekleed de deur uit wilde gaan, bedacht ik me echter. Het zou niet zo slim zijn omdat het me waar mogelijk nog geiler zou maken dan ik al was en misschien wel in staat om een man aan te randen. Daarom trok ik het jurkje weer uit, deed een slipje en een BH aan met daarover een topje en een jeans. Nauwelijks in staat om mijn gedachten er bij te houden deed ik mijn boodschappen en nog altijd met een flinke jeuk in mijn kut lunchte ik waar ik dat altijd deed.

Juist wilde ik weer opstappen toen Ronald langskwam, een jeugdvriend van Nick waar we nog steeds goed mee omgaan. Hij was alleen omdat hij, net als ik, op maandagen niet werkt maar zijn vrouw Natalie wel. Om nog een babbeltje te maken bood hij me nog een koffie aan, welke ik ook aannam.

Het gesprek ging aanvankelijk eigenlijk nergens over, maar opeens vroeg hij mij of Nick al iets gezegd had. Ik begreep de vraag eerst niet, maar toen hij er helemaal niet op door wilde gaan, ging er bij mij een lichtje branden.

Recht voor zijn raap vroeg ik hem: Zou je me die heerlijke staaf nog eens willen geven? Ik ben zo geil als boter en wil zo snel mogelijk weer heerlijk worden geneukt. Heb je zin om dat van zaterdag nog eens dunnetjes over te doen? Ik in elk geval wel! Ik was al vaak in deze gelegenheid geweest, dus ik kende een beetje de weg.

Daarom zei ik tegen hem: Een invalide zie ik hier niet, dus ga ik naar dat toilet en wacht daar tot jij even later ook komt. Klop één maal hard en twee maal zachtjes op de deur als je er bent en niemand ziet dat ik je binnenlaat.

Dan kunnen we daar even lekker neuken! Snel begaf ik mij naar het invalide toilet, waar ik mij in afwachting van Ronald spiernaakt uitkleedde. Toen hij even later als afgesproken op de deur klopte, trok ik hem snel naar binnen en sloot de deur. Ik had het deksel op de wc pot dichtgedaan en ging er op zitten. Meteen maakte ik zijn broek los en liet zijn broeken zakken tot ze rond zijn enkels lagen.

Met twee handen pakte ik zijn zaakje beet en hapte zijn lul die nagenoeg nog slap was, helemaal in mijn mond. Nu merkte ik pas goed wat voor een vreselijk lekkere lul ik die zaterdag in mijn kut had gehad. Ik wilde hem nu weer in mijn kut. Ik kon me de tijd niet herinneren dat ik er zo naar had verlangd om geneukt te worden.

Van zodra hij helemaal stijf was liet ik hem uit mijn mond glijden en zei: Steek die geweldige lul van je in mijn kut en neuk me de hemel in, ik heb het zo nodig! Bij de tweede stoot van die geile lul in mijn kut kwam ik al voor de eerste keer klaar, zo geil was ik.

Ronald had een arm om mijn schouders gelegd en kneedde met zijn andere hand mijn borsten terwijl ik een hand op zijn billen had, zo hielden we elkaar goed in evenwicht. Onze tongen hadden elkaar ook al gevonden, waarmee werd voorkomen dat ik luid schreeuwend klaar zou komen en we ons zouden verraden. Hij stootte flink door en weldra ging ik voor de tweede keer komen. Ronald was nog niet zo ver, waardoor ik na het wegzakken van dat heerlijke orgasme, stopte met zoenen en zei tegen hem: Snel ging op de pot zitten en hapte zijn drijfnatte lul weer in mijn mond, waar hij meteen in begon te spuiten.

Twee vingers had ik in mijn kut gestoken en zo kwam ik vingerend en slikkend nog een derde keer klaar. Ronald liet me daarna maar even het verdere gemengde geil van zijn lul likken, maar wilde snel terug naar buiten. Hij haalde zijn broeken op, keek door een kier of het vrij was buiten en snelde toen weg.

Ik haalde mijn vingers uit mijn kut, likte deze schoon en maakte mijn kut droog met toiletpapier, alvorens ik mij aankleedde. Bijna was ik daarmee klaar, of de schrik sloeg mij op het hart. Doordat ik ze verschrikkelijk geil was geweest en zo naar een pik verlangde, was ik de wereld om mij heen helemaal vergeten.

Daardoor had ik de boodschappen die ik gedaan had en mijn tas waarin mijn papieren, telefoon bankpasjes en portemonnee zitten, gewoon laten staan. Ronald was achter mij aangekomen en dus stond alles daar onbeheerd. Snel maakte ik mijn kleding verder in orde en liep de zaak weer in. Daar zag ik Ronald zitten en tot mijn stomme verbazing stonden mijn boodschappen en tas daar ook nog.

Op de tafel stonden twee verse koppen koffie. Ik ging ook weer zitten en voor ik mijn mond open kon doen zei Ronald: Daarom kon ik niet al te lang wegblijven om die dingen weer op te halen. Dat zou veel te veel zijn opgevallen. Hij was de eerste geweest die sinds mijn huwelijk zijn pik in mijn kut had gestoken en daarmee de aanleiding had gegeven dat ik ook met Frits en Bart geneukt had.

Nu had hij mij geneukt en drie keer klaar laten komen en had er bovendien voor gezorgd dat mijn spullen veilig waren. Ik gaf hem daarvoor midden in die zaak een geile tongzoen. Maar tijdens het nuttigen van onze koffie kwamen we tot de conclusie dat we ons nu in een moeilijke situatie hadden begeven. Ik zou het nooit voor Nick verborgen kunnen houden dat ik wist dat het Ronald was geweest die mij in de parkeergarage had geneukt en ook niet dat ik me andermaal door hem had laten neuken.

Daardoor zouden tijdens onze kaartavondjes drie mensen weten welk geil avontuur ik gehad heb, alleen Natalie zou dan van niets weten.

Bovendien was ik bang dat ik het moeilijk zou vinden om op die avondjes van Ronald zijn lul af te blijven, nu ik wist wat voor een lekkere lul hij heeft en hoe lekker ik het vind om hem in mijn kut te voelen. Ook Ronald was bang dat de gespannen sfeer die er nu tijdens die kaartavondjes zou ontstaan de onderlinge verhoudingen geen goed zouden kunnen doen. Hij zat er even over na te denken en vroeg onverwachts of ik het erg zou vinden wanneer Nick een andere vrouw zou neuken.

Daar had ik nog nooit over nagedacht, maar hoe zou ik dat erg kunnen vinden na alles wat hij mij had toegestaan, daarop zei Ronald: Dan kunnen we in de toekomst misschien van onze kaartavondjes hele geile avondjes maken.

Natalie is misschien niet zo geil als jij, maar bepaald vies van seks is ze ook niet. Ze heeft me wel eens gezegd dat ze het jammer vindt dat ik maar één lul heb omdat ze best eens zou willen neuken met gelijker tijd mijn lul in haar mond. Dus eigenlijk een trio wel ziet zitten. Dat betekend in mijn visie dat ze niet vies is van een andere lul. Hoe zou Nick daar tegenaan kijken denk jij?

Ik wed dat er een heleboel kerels zijn die een stijve lul hebben gekregen, alleen door naar haar te kijken. Dus als Nick een ander zou willen neuken, denk ik dat Natalie de eerste is die daarvoor in aanmerking komt. Maar zou Natalie het met Nick willen doen? Nadat we elkaar beloofd hadden dat we verder over na zouden denken, gingen we huiswaarts, want daar begon het hoog tijd voor te worden.

Nadat Nick en ik die avond gegeten hadden en de boel hadden opgeruimd, kroop ik naast hem op de bank en haalde zijn lul uit zijn broek.

Terwijl ik daarmee speelde vertelde ik hem hoe ik die middag uitgebreid met Ronald geneukt had en hoe dat zo gekomen was. Hij werd er niet boos over en zei alleen dat nogal verrast was dat ik met Ronald had geneukt, maar totaal niet verbaasd dat ik geneukt had als zodanig. Hij had gezien hoe ik klaar lag te komen in mijn slaap en wist daardoor zeker dat ik die dag vreemd zou gaan omdat ik nooit het geduld op zou kunnen brengen om te wachten tot hij thuis kwam.

Hij had gewoon gevoeld dat ik met iemand had geneukt, maar wist niet met wie. Inmiddels was tijdens het praten Nick zijn lul keihard geworden, mede doordat elke keer dat hij aan het woord was ik zijn lul in mijn mond genomen had. Toen ik merkte dat hij goed geil was zei ik tegen hem: Zou jij dat heerlijke geile ding niet eens in de ongetwijfeld lekkere kut van Natalie willen stoppen?

Lekker ook eens een andere kut willen neuken? Gelukkig voor Ronald is ze echter veel te monogaam en geloof ik niet dat zij met wie dan ook vreemd zal willen gaan. Het probleem was alleen hoe we Natalie zo ver zouden kunnen krijgen. Nick dacht er over na en kwam toen met een geweldig idee. Hij zei dat we de meeste kans zouden maken als het initiatief van mij uit zou gaan. Als Natalie al over te halen was, dan zou ze dat minder snel toegeven als hij of Ronald de eerste stap zouden zetten, dan wanneer ik dat deed.

Ik was 18 en mijn oudste broer bijna Ook als ik in bed lag en me slapend hield kwam de oudste naar bed en vaak lag hij dan te trekken. Toen ik daar naar vroeg op een zondag morgen toen de hele familie naar de kerk was en wij ziek thuis bleven kleurde hij maar wilde het wel uitleggen.

Hij had een vriendinnetje die hem wel eens aftrok in de schuur maar dat kon niet altijd want er waren ook wel eens keren dat het niet gebeurde.

We deden alle twee onze broeken naar beneden en ik zag gelijk dat mijn stijve groter en dikker was. Hij zag dat ook en we pakten uit de naaidoos van moeder een centimeter en gingen meten. Die van hem was drie cm dunner en bijna vijf cm korter. Hij legde een oude krant op de grond en begon weer te trekken en na korte tijd spoot hij vier dikke stralen uit zijn piemel. Ik wist niet wat ik zag en vroeg hoe dat kon. Ik kreeg als ik aan het trekken was het gevoel dat ik nodig moest plassen en stopte dan snel.

Er kwamen stralen wit spul uit mijn piemel. Het enige verschil met mijn broer was dat hij vier stralen spoot en ik een veelvoud daar van. Hij zei dat ik moest stoppen maar dat ging niet. Hij hield de zijkant van de krant omhoog maar het liep aan de andere kant op het zijl. Toen ik begon te druppelen en nog een keer perste kwam er nog een golfje uit mijn pik. Ik stond helemaal te waggelen op mijn benen. We hebben de krant in de kachel gegooid en sissend verbrandde deze.

We hebben alles snel opgeruimd want moeder zou over een kwartiertje thuis komen. Toen ik even later zei dat mijn onderbroek ook nog helemaal nat was begrepen we er alle twee niets meer van. Ik heb me verschoond en ik was net weer aan gekleed of moeder kwam thuis. Ze zat net in de woonkamer of mijn broer en ik werden naar beneden geroepen. Mijn broer zei dat mijn sperma zo stonk maar dat was toch al verbrandt dachten wij. Ik vertelde dat ik het voor de eerste keer had gedaan en dat het daarom misschien zo veel was.

Dat kon het niet zijn en toen ik vertelde dat ik zeker meer als tien stralen had gespoten schoot ze in de lach. Moeder stond op en liep naar de wasmand en viste mijn onderbroek er uit. Het kruis waas erg nat en er liep nog een sliert sperma uit. Ze kleurde en zei ik ga morgen even bij de dokter langs en dan zal ik het bespreken. Ik voelde me wat beter en heb me aan gekleed en mijn broer verteld dat alles goed was en dat ik geen straf kreeg. Hij geloofde me en hiermee was de kous af. Moeder legde beknopt uit wat er was gebeurd en de arts zei dat ik sperma in het potje moest doen.

De volgende dag moest ik het afgeven. Dan zet je het in mijn nachtkastje en kom weer naar beneden. Doe de deur achter je dicht en ik klop twee keer als ik boven kom. Ik was al opgewonden en toen ik de deur achter me sloot keek ik een beetje in het rond en zag een bh van moeder liggen toen ik door een kiertje in de linnenkast keek. Ik begon te trekken en mijn piemel werd groter en harder Ik had het potje in mijn hand en ik voelde dat ik ging spuiten. Ik richtte in het potje en gelijk begon ik te tellen maar na twaalf stralen was het potje vol en ik bleef maar spuiten.

Ik deed de linnenkast open en pakte er iets uit wat ik op de grond gooide. Er volgde nog zeker vijf stralen en ik voelde iedere keer als ik druk op bouwde dat er weer sperma uit mijn piemel kwam. Toen klopte moeder op de deur en ik opende hem. Moeder zag het volle potje in mijn hand wat er op de grond lag en wat er uit mijn pik lekte. Ik heb alleen de penis van je vader ooit gezien maar dat was een kleintje vergeleken bij die van jou. Jij had in mijn gedachten altijd een piemel die groter was als die van je broers.

Ze keek op het potje en dat was ML op het kledingstuk lag een plasje en op de grond ook. Moeder zei dat ik nu in mijn piemel moest knijpen om het laatste beetje eruit te knijpen.

Ik probeerde het maar moeder zei kijk dat moet je anders doen en pakte mijn piemel vast en drukte vanaf mijn balzak naar voren en er kwam weer zaad uit. Moeder bleef wel een half uur op haar kamer en kwam daarna beneden met een rode kleur op haar gezicht en had het potje in een plastic tasje gedaan en dat zette ze even boven in de kast.

.

Geile potten stijve lul in broek

Porno desnudos porno español gratis samantha bentley videos porno gratia teen anal español gratis maduras casting español videos pornos gratis corridas xxx gratis negras folladoras maduras jade kitty muy porno español garganta profunda porno maduros xxx sexotube videos jovenes sexo duro peliculas porno videos intercambios de intercambio de actrices porno chicas rubias xxx video porno para follar porno virgenes porno 3d tias cachondas tias buenas videos porno en la calle videos de lesbianas españolas videos porno alexis texas tetas enormes porno españa ancianas porno analporn sexo en español sexo grtis xxx ver vídeos follando con negros travestis porno anal videos porno videos x lesbianas pono grati sexo duro sexo anal videos xxx hentai video pormo pollas gordas vídeos sexo anal porngratis vidios maduras julia de putas putas porno en español gratis porno gratis porno intercambio parejas españolas fontanero hd bajar porno milf lesbianas travesti ponferrada sex porn tube conexion samanta porno videos lesbianas grandes porno gordas gratis porno checas sexo con maduras masage rooms videos porno con tetas grandes mujeres tetonas peliculas porno xxx espanol videos de gorditas tetonas maduras cachonda porno de sexso gratis nudistas famosa follando videos porno gratis amater videos pornos trios bisexuales porn porno mature videos analporn porno video porno abuelas web cam amateur tube chicas pornos lesbianas porno de lucia tera patric porno.

con joven nenas calientes follando maduras en castellano despedida de sexo video porno cachas videos tetonas gratis anime porn videos x vidros xxx follar bien videos p el amor follando como chupar un coño brutal español embarazadas follando coños peludos sexo con videos porno real tias en español trios amateur videos de maduras x videos porno violacion maduritas porotube follando videos películas pornográficas gratis peli porno de xexo gratis porno español tetonas follando zorrras madura se folla a su hija corrida anal vicky storm porno peliculas porno sexy porno en la folla a joven follando trio amateur x videos gratis tetas los mejores actrices porno putas lesbianas vídeos de sexo fuerte despedida de lesbianas gratis negrasfollando actrices del mundo video gratis actrices porno español tias follando videos porno lesbicas porno años follada romantica enanas moms xxx franceska jaime mejor porno gitanas porn free videos de travestis negros pollones seso gratis mejores actrices porno gratis de solteras porno maduros pelis porno en directo xxx negras maduras videos porno porno gratis ver videos intercambios tori black porn abuelas videos de sexo videos deporno doble penetracion descargar gratis de masturbacion femenina ver videos pornos españoles gratis parejas lesvianas viejas guapas follando madre e hijas follando en castellano tias buenas masturbandose chicos y tetonas mujeres maduras trans porno madura y culonas los mejores videos gratis nudistas porno español en español sonia baby follando video gratis culos de travestis follando maduras amateur xexo gratis videos porno hd webcam coumluder videos pornos masturbacion videos negras x gratis fiesta porno fuerte despedida de lesvianas maduras masage pelis porno de tranxesuales porno espanol videos porno gratis trios polla larga como follan rubia española videos porno en fiestas xxx pornp gratis chicas desnudad xxx muyzorrras maduras porno videos porno joven porno videos folladas lesbianas porno español película x videos videos xxx latinas videos gratis sexo con viejos porno.

cumlouder porno en casa cachonda xvideos porno español videos poeno español gratis nacho vidal video porno de gordas porno duro sexo con tetonas ver video porno abuelas follando hombres follando xxx brasileñas tetonas gratis videos porno lesvianas pareja amateur españoles coños peludos ferrara gomez porno lesbianas ver peliculas x porn morenas19 videos porno español video pirno gratis follando mucho porno castings porno francesas webcam tube videos porno español negros desnudos mujeres tetonas follando xxx mujeres maduras porno modelos rubias 19 sofia rose porno corridas xxx tias calientes follar hoy nuria tetona ver peliculas pornos masturbacion porno bbw videos mejores vídeos de culonas vasca follando trio ruvia 19 lesbianas en hd tetas chicas rubias videos porno gratis corridasenlaboca jasmine webb porno gratis video videos pornos vintagexxx videos gratis rubias bdsm porno madre spanish porn videos porno gratis viejas lesbianas come coños peludos videos porno masturbacion maduras.

: Geile potten stijve lul in broek

PRIVE SEX APELDOORN GLEUF NEUKEN 203
Goedkope escort rotterdam vrouw gezocht voor trio Echter zijn gedachten worden nu beheerst door hete sex. Hij zag dat ook en we pakten uit de naaidoos van moeder een centimeter en gingen meten. Ik doopte Nick zijn lul in dat glas en likte hem meteen weer schoon. Loop dan weer even weg haal voor mij een biertje op. Waarom staat mijn reactie niet direct online? Shemale verhaal - Buurvrouw Jesssie Woon hier al weer twee jaar in een leuk huur appartement.
Geile potten stijve lul in broek Sex massage utrecht prive sex
Ik heb altijd zon'n moeite om op school mijn lul uit mijn broek/onderbroek te halen Vaak sta ik daar 5 minuten, omdat ik niet kan pissen met een stijve lul! ..,doe mijn broek los en boxershort omlaag en probeer zo in de wc pot te plassen. Nadat zeg ik “er zitten nog twee mokken in de pot” breng de pot weer weg. Er komt een mooie half stijve piemel met een prachtige zak gevuld met Geil kijk ik omhoog Jessie kijkt erg voldaan en geil terug. Ik kom even iets omhoog waarbij Jessie weer heel behendig mijn korte broek en onderbroek tot mijn enkels trekt. Ik was nu meteen al zo geil dat ik verlangde naar een man zijn lul. Ik had het deksel op de wc pot dichtgedaan en ging er op zitten. Meteen maakte ik zijn broek los en liet zijn broeken zakken tot ze rond zijn enkels lagen. Van zodra hij helemaal stijf was liet ik hem uit mijn mond glijden en zei: “O, Ronald neuk me . KUTJE BEFFEN OPA LIKT KUTJE

3 LULLEN IN 1 KUT SEX IN SEXCLUB