Vader neukt vriendin van zoon spuitende pik

vader neukt vriendin van zoon spuitende pik

Ze was er ook niet rouwig om, want de laatste tijd liep hun huwelijk toch al niet meer. Hij had haar goed achtergelaten, dus over geld hoefde ze zich niet druk te maken. Ze had die twee jaar ook niet echt behoefte aan seks gehad, maar het gevoel was ze ver daarvoor al kwijtgeraakt. Als ze één keer in de drie maanden seks met haar toenmalige echtgenoot had, was dat veel. Dat ze er nu behoefte aan had, kwam omdat ze in een opgewonden bui een dildo had besteld en daar had ze een heerlijk orgasme door gekregen.

Ze was zelfs zo in de weer met het ding geweest, dat ze in totaal drie keer was klaargekomen tijdens het masturberen. Eigenlijk vond ze het wel weer lekker en in plaats van haar dildo wilde ze weer eens een echte lul van vlees en bloed in haar kut voelen. Ze wist niet zo goed waar ze moest beginnen. De online datingsites vond ze niets, want ze was ouderwets en ze moest een man in zijn ogen kunnen aankijken en dan niet terwijl hij achter een webcam zat.

Ze besloot daarom maar eerst eens wat te gaan drinken in de buurtkroeg waar ze wel vaker kwam om te kaarten of gewoon de gezelligheid op te zoeken.

Het was vrijwel leeg binnen, op een paar vaste klanten na en een jongeman die ze nog nooit eerder gezien had. Ze ging een paar krukken van hem vandaan zitten en bestelde bij Sjors, de barman, een glas wijn. De jongeman zat wat voor zich uit te staren en leek zijn omgeving niet op te merken. Aangezien Annette geen zin had om een gesprek met één van de stamgasten te beginnen, die maakten nooit wat mee en al hun verhalen had ze al meerdere malen gehoord.

Ze deed voor haar doen dapper en stond op om naast de jongeman te gaan zitten. De jongeman schrok op uit zijn overpeinzingen en keek naar opzij en er kwam een glimlach op zijn gezicht.

Ze liep al tegen de 60 en ondanks dat ze wist dat het een nietszeggende vleierij van de man was, voelde ze zich helemaal vrolijk worden. John keek haar direct in haar ogen aan en zei zachtjes: Ze raakten druk in gesprek en na nog een paar wijntjes en wat biertjes vond Annette het welletjes en zei dat ze naar huis ging. Sjors de barman stond aan de andere kant van de bar, dus hij kon niet horen wat ze tegen John zei, en daar was ze blij om, want er werd al genoeg geluld.

John keek haar onderzoekend aan en zei met een wat onvaste stem: Annette stond op, zwaaide naar Sjors en de stamgasten en liep de kroeg uit. Ze hoopte dat John geen koudwatervrees zou krijgen, want ze voelde zich opeens erg verbonden met hem.

Dat niet alleen, ze wilde maar al te graag door hem geneukt worden. Ze zat thuis net aan haar tweede kopje koffie, toen haar telefoon ging.

Ze voelde zich blij worden toen ze hoorde dat het John was en vertelde het adres dat hij aan de taxichauffeur moest geven. Nog geen vijf minuten later ging de deurbel en voordat John het doorhad zat hij op de bank met een dampende kop koffie voor zich. Als ze dan toch seks met hem ging hebben, wilde ze wel dat hij een beetje nuchter was. Ze had een muziekzender met rustige muziek opstaan en nadat ze wat gekletst hadden, stond John opeens op en stak zijn hand uit naar Annette die ook van de bank opstond.

Het was één van haar lievelingsnummers die opstond en ze vond het heerlijk om weer eens ouderwets te schuifelen. Ze voelde de handen van John over haar kontje gaan, waardoor haar kutje nog natter werd. Het nummer had voor haar nog wel een paar minuten mogen duren, want ze vond het intieme contact met deze knappe jongeman heerlijk. Aan de andere kant, toen ze op de bank zaten vond hij al snel zijn weg naar haar borsten en dat voelde misschien nog wel beter. John sabbelde aan haar borsten en ze vond het heerlijk om weer eens ouderwets begeerd te worden.

Ze wist nu al dat ze haar hele trukendoos open zou gooien om te laten zien dat een ervaren vrouw een engel in bed is. Zijn keiharde pik begon pijn te doen in zijn spijkerbroek en hij wist dat er snel wat moest gebeuren, want anders zou hij in zijn broek klaarkomen en die verschutting wilde hij zichzelf besparen. Hij stond op en trok zijn broek en onderbroek naar beneden en zonder iets te zeggen was Annette op haar knieën voor hem gaan zitten en nam ze zijn ballen in haar mond.

De volgende stap was zijn grote pik die in haar mond verdween en het leek wel alsof haar kutje echt niet natter kon worden. Ze was altijd verzot op pijpen geweest en ze raakte bedwelmd door de smaak en de geur van de lekkere pik van John.

Hij had genoeg vriendinnen gehad, maar geen van hen kwam in de buurt van de heerlijke mond van deze oudere vrouw. John ging op zijn rug op de bank liggen en gaf zich helemaal over aan Annette, die hem het liefst in haar mond had laten klaarkomen, maar hij had een ander idee waar ze zich ook in kon vinden. Hij legde haar op de bank en liet zijn pik in één keer in haar natte kut verdwijnen en begon haar stevig te neuken.

Ze bleken allebei nogal van de standjes te zijn en de oudere vrouw was blij dat ze nog steeds drie keer in de week naar de sportschool ging en haar lenigheid had behouden. Op een gegeven moment lag hij onder haar en nog geen vijf minuten later werd ze van achteren geneukt. Ze had al een paar mini-orgasmes gehad en ze was druk bezig om naar haar grote orgasme toe te werken. Ze voelde aan de keiharde pik van John dat het ook niet meer lang ging duren voordat hij haar vol zou spuiten.

Het laatste standje wat ze in gedachten had bleek ook het lekkerste te zijn. Ze steunde met één hand op de bank en haar andere hand lag om John zijn nek, die haar vervolgens staande ging neuken. Ze voelde de grote pik diep in zich stoten en ze was op het punt gekomen dat niets haar meer interesseerde, behalve haar orgasme. John bleef doorstoten en hij zat al een tijdje tegen spuiten aan, maar eerst wilde hij het orgasme van Annette voelen.

Dat duurde niet lang meer en toen hij hoorde en voelde dat ze klaarkwam, liet hij zich ook gaan en spoot haar kut helemaal vol met warm zaad. Dat zorgde ervoor dat Annette nog harder klaarkwam en moeite had om steun te zoeken. Ze drukte een paar keer nog haar kontje naar achteren om de pik van John zo diep mogelijk in zich te voelen en stond vervolgens een te trillen op haar benen van het seksuele genot. Het was maar goed dat John haar vasthield, want anders was ze omgevallen en had ze waarschijnlijk naar de eerste hulp gemoeten met een gebroken heup.

Ze hoorde de dokter al zeggen: Ze liet de gedachten over ziekenhuizen en gebroken heupen snel varen en liet zich op de bank neerploffen. John kwam naast haar zitten en hield haar stevig vast, precies wat ze nodig had. Annette moest nodig naar de wc, dus met veel moeite worstelde ze zich los uit de omhelzing en kwam na haar bezoekje aan de wc naast haar one-night-stand zitten.

De reactie van John was nogal onverwachts, want hij duwde haar hand weg en vroeg hoe ze aan die vergeelde zwart-wit foto kwam die op de schouw stond. Annette was even helemaal van slag en ze voelde de tranen opkomen. Op de foto stond een vrouw, die gelukzalig in de lens van de camera keek en een baby in haar handen had.

Hij pakte een portefeuille uit zijn broekzak en haalde daar dezelfde foto uit. Annette keek naar de foto, vervolgens naar John en ze viel toen helemaal stil. John begon te vertellen en het drong uiteindelijk allemaal tot haar door. Hij was naar haar geboorteplaats gekomen om naar zijn biologische moeder op zoek te gaan.

Zijn stiefmoeder was overleden en had op haar sterfbed alles verteld over zijn echte moeder en hoe hij bij ze terechtgekomen was. Hij had haar altijd beschouwd als zijn echte moeder, nog steeds trouwens, maar hij was toch benieuwd naar de vroeg die hem ter adoptie had gegeven. Annette, die een brok in haar keel had, onderbrak hem en begon haar verhaal. Ik was vastbesloten om hem in mijn eentje op te voeden, de vader was namelijk gelijk met de Noorderzon vertrokken. Alles leek goed te gaan, totdat ik aangereden werd door een dronken automobilist die door rood was gereden.

Ik heb een aantal weken in coma gelegen en ze wisten de baby met moeite ter wereld te halen. Dat kon nog in die tijd, tegenwoordig zouden ze zich voor een rechter moeten verantwoorden.

Ik had geen ouders en verdere familie meer, behalve een paar neven en nichten aan de andere kant van het land. Het bleek dat ik, door het tekenen van de papieren, afstand van mijn kind had gedaan en mijzelf het recht ontnomen had om ooit nog contact met je te hebben.

De dokter, eentje van het oude stempel, vond alleenstaande jonge moeders maar niets en besloot dat dit het beste voor me was.

Het bleek mijn baby te zijn en de foto was een week na het ondertekenen van de papieren genomen. Ik ben altijd blijven zoeken en heb uiteindelijk je stiefmoeder gevonden. We hebben een hele emotionele ontmoeting gehad en ik zag dat mijn kind in een liefdevolle familie terecht was gekomen. Ik was op dat moment zwaar depressief en kon nauwelijks voor mezelf zorgen. We hebben uiteindelijk besloten dat het voor mijn kind het beste zou zijn als ik geen contact met hem op zou nemen.

Ze beloofde dat als de tijd rijp was, ze alles over mij zou vertellen en als hij dan op zoek wilde gaan, dan was dat zijn keuze.

Weer gehoorzaamde ze zonder twijfel en ze voelde zich heerlijk, haar broer die zo geil opdrachten gaf terwijl hij mama tussen haar grote tieten aan het neuken was.

Ze keek hoe haar broer het tempo verhoogde en zag aankomen dat hij op het punt stond klaar te komen. Ze wilde kijken hoe hij klaar kwam en keek naar die grote memmen van mama maar haar broer zei kort, kijk me aan slet, kijk me aan terwijl ik mezelf op deze slet klaar neuk. Ze wilde zelf ook klaar komen en voelde dat ze dat ook zo zou doen. Echter op het moment dat ze aan het gezicht van haar broer zag dat hij klaar ging komen, hoorde ze hem zeggen STOP slet, ze schrok hij keek haar strak aan en zei, heb ik gezegd dat je klaar mocht komen?

Verward stopte ze terwijl haar broer tussen die mega tieten van mama klaar aan het komen was. Hij keek haar nog steeds strak aan en zei zachtjes, papa wil jij me schoon likken of moet deze slet dat doen?

Ze schrok bij deze woorden maar ze zag dat haar vader de klaar gekomen pik van haar broer in zijn mond had en dus hem schoon aan het pijpen was. Even later zag ze hoe haar vader de restjes sperma tussen de tieten van haar moeder oplikte. Ze begreep dat papa en haar broer dus bisex waren en toen besefte ze dat zij dat ook was, immers het klaar komen op de tong van mama was heerlijk en ze had de wens om ook mama klaar te likken.

Nadat haar broer schoon was kwam mama weer omhoog, ze zag de trots in mama’s ogen en zonder iets te zeggen wist ze dat mama er van genoten had. Mama vroeg dan ook, schatje wat voelde je toen je broer opdracht gaf je benen te openen en met je kutje te spelen? Ze hoefde er niet lang over na te denken, ze zei dan ook, ik was verward maar ik vond het wel erg opwindend.

Mama kwam naar haar toe en gaf haar een kus op de mond. Schatje wil jij net als mama ook hun slavin zijn? Dan mogen ze je elk moment van de dag gebruiken zoals hun willen. Dan ben je hun slavin en lustobject.

Als ze klaar willen komen nemen ze je of geven ze opdracht om hun klaar te maken, jij mag dan nooit nee zeggen. Ze mogen dan met je doen wat ze willen. Ook hier hoefde ze niet over na te denken en zei, mama mag ik vandaag slavin zijn en morgen beslissen of ik dat wil blijven of dat ik dat niet wil? Dan ben ik vandaag hun slavin, maar ik weet niet of ik dat na vandaag ook nog wil zijn, ik beslis dan morgen. Mama kuste haar weer, keek om en zei, Meesters, U heeft er een slavin bij, wat wilt U dat wij voor U doen.

Hiermee zette mama direct neer zoals het was. Vandaag mochten vader en zoon met hun doen wat ze wilde. Het was pas 11 uur dus er kon vandaag nog veel gebeuren. Vader knikte en zei, neem haar mee naar boven, leer haar hoe ze zich anaal moet spoelen, dan kunnen je zoon en ik haar anaal nemen zonder condoom. Zonder iets af te wachten stond moeder op en zei, kom schatje ik ga je leren hoe jij je moet spoelen. De dochter stond op zonder te weten wat de bedoeling was, maar ze wist dat ze tot nu toe alleen maar genot had gehad en dat ze haar ouders en haar broer vertrouwde.

In de badkamer legde mama uit hoe ze zich anaal moest spoelen en dat ze alleen op deze manier anaal schoon zou zijn en zo dus ook beschikbaar voor haar vader en broer. Ze begreep opeens dat haar vader en haar broer haar in haar kontje wilde gaan neuken en keek angstig naar haar moeder. Maar mama dat doet toch heel erg veel pijn? Haar moeder moest lachen en zei, nee schatje dat gaan we je leren hoe dat moet en ik vind het zelf de meest lekkere manier om geneukt te worden.

Ik kom als ik in mijn kontje geneukt word lekkerder klaar dan dat ik in mijn kutje geneukt word. Ik zal je wel leren hoe je moet ontspannen en hoe lekker het is.

En al snel was moeder bezig haar dochter voor te doen hoe ze zichzelf anaal moest spoelen om beschikbaar te zijn voor vader en zoon. In de woonkamer was vader met zichzelf aan het spelen, immers al kijkend naar de tv was hij al weer opnieuw geil geworden. Heerlijk ontspannend kijkend was het geil worden toch weer toegeslagen, zijn zoon zag dit en zei met een glimlach, zal ik je even lekker pijpen tot onze sletten beschikbaar zijn?

Vader gromde een keer ten teken dat hij daar zeker zin in had. Hij zag hoe zijn zoon snel tussen zijn benen dook en al snel voelde hij de zo bekende tong langs zijn ballen gaan. Hij sloot zijn ogen en genoot van de geile geluiden van de dvd en de tong van zijn zoon. Heerlijk idee dat het weekeind zo zou verlopen en hij zou zijn geile jonge dochter zeker nog een aantal keren willen neuken. Zowel in haar kutje, helaas nog even tot ze aan de pil was met condoom, maar haar mond en kontje zou hij zeker gebruiken om zijn kwakje in kwijt te raken.

Hij voelde dat zijn zoon fanatiek aan het likken en pijpen was, afwisselend voelde hij zijn tong langs zijn ballen en dan weer voelde hij hoe diep zijn paal in de warme natte mond van zoonlief verdween.

Doordat hij nog geiler werd vond het hij tijd weer te neuken, hij had zin in het kontje van zijn zoon en zei, ik heb zin een kontje te neuken, wil jij mijn sperma in je kontje of moet ik op onze slavinnen wachten? Zoonlief hoefde daar niet over na te denken en zei, papa het is al weer twee weken geleden dat je me geneukt hebt kom maar snel in mijn kontje. Zoonlief stopte met pijpen en ging op handen en knieen zitten met zijn kontje omhoog, wachtend om de pik van zijn vader te ontvangen.

Op dat moment kwamen moeder en dochter net binnen, vader was echter bloed geil en riep, jullie voor ons op de grond, standje 69, moeder onder, onze kleine slet boven en lik elkaar klaar tot wij zeggen stop maar. Voor de dochter het goed en wel begreep lag moeder al op haar rug met haar benen wijd en zei, kom maar schatje, je hebt onze opdracht gehoord.

Lik mijn kutje maar zo goed als je kunt, probeer maar, zo kun je leren een kutje te likken. Hoewel ze schrok begreep ze nu heel goed, ze had toegezegd voor proef vandaag de hele dag slavin te zijn van haar vader en broer en ze had zich voorgenomen niets te weigeren dus snel ging ze over haar moeder in standje Op dat moment begreep ze ook dat een geschoren kutje veel mooier en lekkerder is dan een kutje met haar.

Ze begon voorzichtig te likken, langs de lippen, maar proefde toch al snel dat mama wel erg nat was. Maar ook voelde ze de geile spanning in mama’s lichaam onder haar. Door de ervaren tong van mama was ze ook snel weer in de stemming. Het idee dat haar broer vlak bij haar lag en dat ook haar vader kon zien hoe zij en haar moeder elkaar aan het likken waren maakte haar nog geiler. Ook had ze nu geen excuus nodig waarom ze het kutje van haar moeder ging likken, of ze dat wel of niet fijn zou vinden wist ze niet, maar het was opdracht en al snel genoot ze net zo van het likken en de wetenschap dat mama geil werd van haar tong als van de tong van haar moeder.

Ze hoorde haar broer kreunen, ja vader, neuk me, ram hem in een keer in mijn kontje, ja toe maar neem me maar. En direct er achteraan hoorde ze zowel haar vader als haar broer zuchten. Het idee dat ze haar moeder aan het likken was vond ze geil, maar het idee dat haar vader haar broertje in zijn kont aan het neuken was maakte haar nog veel geiler.

Mede door de ervaren tong van haar moeder kwam ze al snel schokkend klaar. Ze wist nu dat vrouwen elkaar wel heel erg lekker konden verwennen, in haar fantasie waren het altijd mannen geweest en een ervaring met de vingers van haar vriendin waren ook heel lekker, maar dit was het helemaal.

Ze hoorde haar broer kreunen, ja papa neuk je zoon, toe maar geef me je sperma. Geiler en geiler werd ze, ondanks dat ze net weer was klaar gekomen voelde ze de geilheid nog steeds in haar lichaam. Ze voelde hoe haar moeder geil was en nam zich voor eerst haar moeder klaar te laten komen, wat is er niet mooier dan als vrouw zijnde de eerste vrouw die je klaar laat komen je moeder is. Dus vol overgave liet ze haar tong tussen de kutlippen van haar moeder gaan en ze genoot van de smaak van haar moeder.

Ze voelde direct een reactie van haar moeder en ze likte nog fanatieker, toen hoorde ze haar moeder schreeuwen, vader kijk eens, je dochter is haar moeder aan het klaar likken. En toen kwam de geile schreeuw, jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lik me slet jaaaaaaaaaa lik je moeder klaar slet, laat je vader en je broer zien dat je een hoer bent, jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Op dat moment hoorde ze haar broer en haar vader ook harder kreunen, ja papa ja spuit me vol, ik voel je sperma jaaaaaaa neuk je zoon, neuk je klaar in je zoon toe maar.

Het maakte haar geil dat haar vader haar broer aan het neuken was en blijkbaar in zijn kontje klaar kwam. Ze kreeg het verlangen dit ook te voelen maar er was nog steeds de angst dat het erg veel pijn zou gaan doen.

Op dat moment zorgde de ervaren tong van haar moeder er voor dat ze nogmaals klaar kwam. Ze genoot van haar orgasme tot die ruw werd verstoord, STOP sletten hoorde ze haar vader roepen. Ze schrok enorm maar blijkbaar was haar moeder wel goed getraind, want direct op het moment dat vader stop zei was ze al gestopt.

Verward wilde ze afwachten, immers midden in haar orgasme had vader stop gezegd en direct was die heerlijke ervaren tong van haar moeder weg.

Veel tijd om af te wachten bleef er echter niet, ze hoorde vader zeggen, slet kom onder je dochter vandaan en lik me schoon. Haar moeder reageerde weer direct en voor ze het in de gaten had zag ze dat haar moeder haar vader aan het likken was. Ze wilde kijken maar haar broer had andere ideeen en zei, slet kom hier en pijp me, vader en moeder zijn nog even bezig dus jij hier en pijpen slet.

Zo snel ze kon ging ze naar haar broer en voorzichtig begon ze hem te likken en te pijpen. Ze hoorde hem kreunen en was trots dat ze blijkbaar al was ze onervaren goed kon pijpen. Toen hoorde ze haar vader zeggen, slet ga naar boven haal de witte tube. Het ging langs haar heen maar toen hoorde ze haar moeder zeggen, maar Meester is dat niet te snel voor haar?

Maar haar vader was duidelijk en met een strenge stem, slet schiet op, onze zoon gaat onze dochter neuken. Ze hoorde hem vragen, of heb je daar geen zin in? Maar de kreun van haar broer liet niets te wensen over, daar had hij zin in. Onervaren als ze was begreep ze heel snel dat vandaag niet alleen haar kutje maar ook haar kontje ontmaagd zou worden.

Het idee was erg eng, maar het idee dat haar vader haar kutje en haar broer haar kontje zou ontmaagden maakte veel goed. Ze hoorde haar moeder de kamer verlaten en haar broer gromde, slet ga door doe beter je best.

Snel ging ze verder met het pijpen van haar broer. Niet lang daarna voelde ze de warme handen van haar moeder over haar billen gaan en de vertrouwde stem, schatje, mama gaat je kontje met glijmiddel in smeren, dan kan je broer je makkelijker neuken. Wees niet bang, mama gaat nu met je kontje spelen en insmeren.

Ze voelde een koude substantie op en in haar kontje en schrok maar wist ook dat dit was wat ze wilde, ze wilde ook dit ervaren. Al snel voelde ze twee en even later zelfs drie vingers in haar kontje. Hoewel drie vingers erg strak gingen was het best vol te houden.

Toen hoorde ze haar moeder zeggen, Meester indien U wenst is deze slet er klaar voor om U te ontvangen. Haar hoofd werd aan de kant gedrukt door haar broer en ze hoorde hem zeggen, slet smeer mijn pik ook in zodat ik mijn zusje makkelijk kan nemen, dan ga je bij haar hoofd zitten. Het duurde maar even en haar moeder zat voor haar, ze draaide zich zo dat ze haar gezicht makkelijk op de schoot van haar moeder kon leggen.

Ze hoorde haar moeder zachtjes zeggen, toe maar schatje, ontspan je, als je ontspannen bent is het niet pijnlijk maar lekker. Ze voelde twee handen op haar billen en de stem van haar vader die zei, toe maar ik hou de kont van de jonge slet van een zus wel open, neuk jij haar maar lekker. Ze voelde dat haar broer zijn eikel tegen haar gaatje aan zetten en zei, zusje hier kom ik, ik ga je kontje bezitten.

Langzaam maar zeker voelde ze hem centimeter voor centimeter haar kontje inglijden. Ze hoorde haar moeder rustig tegen haar praten, rustig door ademen schatje ontspan je en rustig doorademen. Goed zo schatje ik ben trots op je. Haar broer wachten even en zei, sletje ik zit er voor de helft in, nu komt de ander helft.

Hij hield haar bij de heupen vast en ze voelde pijnlijk duidelijk hoe hij dieper en dieper in haar kontje kwam. Net toen ze het uitwilde schreeuwen dat hij moest stoppen hoorde ze hem zeggen, oke slet ik zit helemaal in je. Rustig adem halen ik ga je zo neuken. Ze kom even op adem komen en voelde zich helemaal opgevuld. Haar moeder hoorde ze zeggen, goed zo schatje we zijn trost op je goed zo.

Ze voelde de liefkozende handen van haar moeder over haar haren en genoot van zoveel intimiteit. Op dat moment hoorde ze echter haar vader, genoeg, neuk die slet goed door, laat ze voelen dat ze een slet is neuk haar nu stevig. Op dat moment voelde ze dat haar broer begon te pompen, direct in een hoog tempo nam hij bezit van haar kontje, keer op keer voelde ze hem stoten. Ze hoorde haar vader zeggen, slet ga aan de kant, laat je zoon je dochter misbruiken als een slet, niet liefdevol of zachtjes maar als neukvlees.

Haar moeder ging snel aan de kant, daar lag ze dan, haar hoofd op haar armen op de grond, haar kontje omhoog. Haar broer hiel haar bij de heupen vast en pompte steeds harder in haar kontje.

Het schoot door haar heen, dat haar kontje het nu al redelijk goed kon hebben en dat haar lichaam zich blijkbaar snel aan kon passen. Dit was nog eens iets anders dan zichzelf vingeren als ze onder de douche stond of eenzaam in bed lag.

Ze hoorde haar broer kreunen, slet ik neuk je, ik neuk mezelf klaar in je kont, papa gaat dat straks ook nog doen, maar nu ben je mijn neukslet. Blijkbaar vond haar broer het ook heerlijk om geile woorden te gebruiken. Ze voelde zich trots worden, haar broer die zo geil werd van haar lichaam was wel een heerlijk gevoel. Het voelde ook allemaal zo vertrouwd aan, hoewel de situatie erg vreemd was, ze schaamde zich totaal niet en voelde intense trots.

Haar broer riep, hier slet, hier heb jij je eerste sperma in je hoerenkont en ze voelde dat haar broer begon te spuiten. O wat een geil gevoel, een spuitende pik, voor het eerst van haar korte leven een spuitende pik in haar kontje, ze wist dat wilde ze vaak heel vaak voelen.

Haar broer neukte haar nog ruwer en genoot duidelijk van het feit dat hij zijn zusje vernederde en als lustobject gebruikte. Nog een paar stoten en hij was klaar. Toen drukte hij haar aan de kant en zei, jij slet lik me schoon. Blijkbaar was dat tegen zijn moeder want ze voelde hoe haar moeder zich tussen haar en haar broer drukte. Ze liet zich vallen en genoot na van het voor het eerst geneukt worden, natuurlijk was het pijnlijk, maar zeker wel vol te houden.

Ze voelde zich gebruikt als lustobject en hoewel ze voor de tijd zou hebben gezegd dat ze dat niet leuk zou vinden, nu genoot ze in volle teugen van dat gevoel. Gebruikt en aan de kant gegooid, klaar om er te zijn als ze weer van haar lichaam gebruik wilde maken. Haar vader kwam bij haar en gaf haar een geile tongzoen. Tussendoor hoorde ze hem zeggen, goed zo sletje, je hebt het goed gedaan als slavin van ons.

Ze was trots heel trots. Ze keek haar vader aan en vroeg, papa, ga jij dit weekeind ook nog mijn kontje neuken? Hij was trots op zijn jonge dochter en zei, ja schatje dat ga ik zeker doen, heb je daar zin in? Ze knikte vol overtuiging ja. Hierna was het tijd even rust te nemen, iets te eten en te drinken, ze hadden nog een heel lang weekeind voor zich.

Dit was dus het begin, enkele weken later leerde ik dus dit gezin kennen. De klik was er direct zoals hier boven reeds aangegeven, het voelde goed aan. Het idee dat het gezin met elkaar geilde en BDSM beleefde sprak me erg aan. Zo ook dat een vader zijn zoon en dochter neukt en een moeder zich laat neuken door haar zoon en kan geilen met haar dochter. Het duurde dan ook niet lang of we hadden voor de eerst volgende zaterdag afgesproken. De vader vroeg of ik voorkeuren had hoe de avond zou verlopen en of ik geen geil voorstel wilde doen.

Ik stelde daarom voor dat hij zijn zoon op de hoogte zou stellen, maar zijn vrouw en dochter niet. Zo zou ik mijn slavin ook niets vertellen, alleen dat ze geil gekleed zoals ik wilde mee zou gaan. Dat ik mijn slavin bij binnenkomst zou blinddoeken en naakt in de kamer zou parkeren. Dat wij als eigenaren zouden kijken of in het echt de klik er ook zou zijn.

Daarna zouden we wel zien, als de klik er zou zijn was alles open, zou de klik er niet zijn dan zou ik mijn slavin de kleren aan laten trekken en weer mee nemen. Immers zijn we grote mensen en weten we waarvoor we bij elkaar zouden komen.

Dat sprak de vader erg aan en hij zei, dan laat ik mijn twee slavinnen ook naakt en geblinddoekt wachten. Zo gezegd zo gedaan. Het zou nog drie hele lange dagen duren voor het zaterdagavond zou zijn. Op zaterdagavond gaf ik mijn slavin opdracht zich aan te kleden, hierbij gaf ik kleding voorschrift. Zonder ook maar een vraag te stellen voldeed ze natuurlijk aan mijn opdracht. Toen ze klaar was stapte we in de auto en na 40 min rijden waren we op het adres.

We belde aan en al snel ging de deur open, de vader stond ons met een grote grijns op te wachten. Hij liep door naar de kamer, ik draaide me om, mijn slavin deed net de voordeur achter zich dicht, ik pakte de blinddoek uit mijn zak, gaf die aan haar en zei, naakt op blinddoek na.

Meer zei ik niet en ik liep door naar de kamer. Ik zag de moeder en dochter in de kamer op de grond zitten, zoals afgesproken, naakt en geblinddoekt. De zoon stond op, gaf me een hand en stelde zich netjes voor. Ik ging zitten en de zoon vroeg direct wat ik wilde drinken. Hij liep naar de keuken en haalde de door mij gevraagde koffie. We waren al snel in een heerlijk ontspannen gesprek en het voelde net zo vertouwd als in de chat.

Na min zei de zoon, zal ik jou slavin even ophalen en tussen onze slavinnen parkeren? Dat leek me een goed plan, ik gaf hem de korte riem die hij eenvoudig aan de collar kon klikken en niet snel erna, begeleide hij mijn slavin naar de twee slavinnen die netjes zaten te wachten. Hij draaide haar zo dat ze tussen moeder en dochter kwam te zitten. Zelf gingen we verder met ons gesprek en het was gewoon lekker ontspannen en vertrouwd, na al snel bleek dachten wij er alle drie net zo over.

We besloten dat we zouden gaan testen of het spelen ook zo goed zou gaan. Ik pakte mijn koffer en pakte de testen die we hadden laten doen, de zoon liep naar de eettafel en ook hun testen waren prima zoals afgesproken waren de testen allemaal nieuw. Dus we besloten gezien de recente testen dat we lekker zonder condooms konden spelen.

Tevens besloten we om direct maar met het voor ons nieuwe vlees te gaan spelen, dat wil dus zeggen, ik kon mijn gang gaan met moeder en dochter en vader en zoon zouden zich helemaal uit gaan leven op mijn slavin.

De harde grenzen van de slavinnen waren bekend en we wisten dat die door ons allen gerespecteerd zouden worden. Om de spanning er eerst in te laten hadden we afgesproken dat we zeker de eerste 1 a 2 uur de slavinnen de blinddoeken om zouden laten. Immers sperma slikken kunnen ze ook met blinddoek. Ik pakte de moeder en nam haar mee naar de bank, de zoon was zo galant om zijn zusje te komen brengen en zei, veel plezier met deze twee sletten. Hij draaide zich om en al snel stond hij bij zijn vader om samen mijn slavin onder handen te nemen.

De zoon had me in het voorgesprek nog gezegd, als je rimmen lekker vind en dat vind ik dan moet je mijn moeder daarvoor nemen die is daar een kei in. Dus ik besloot dat ik daar eerst maar eens mee aan de slag zou gaan. Al snel had ik mijn kleren uit, ik wilde eerst maar even geil worden en klaar komen om daarna lekker rustig aan de slag te gaan, dus de zwepen enz bleven nog even in de koffer.

Vader en zoon hadden het zelfde idee, even testen en geil worden, klaar komen en daarna even iets drinken om daarna lekker uitvoerig te gaan spelen. Ik ging voor de moeder staan, pakte haar kin en zei, ik ben Meester Peter, ik heb je zonder beperkingen te leen van je man en zoon, ik wil nu lekker en goed gerimd worden dus aan het werk. De moeder pakte me ter oriëntatie vast en geblinddoekt voelde ik al snel haar tong langs mijn billen gaan en warmde ze me al vast op.

Ik kon nog net bij haar dochter komen, ik bekeek haar en zag dat het eerder een C dan een B cupje was geworden dus inderdaad kunnen bij jonge meiden de tieten als ze aan de pil gaan snel groeien.

Het waren mooie harde tieten, de moeder had geile tieten, van de geile E cups om gewoon geil op te worden, ze hangen iets, maar ze heeft ook iets een buikje en kont dus dat past bij elkaar en is gewoon extreem geil. De dochter was eerder mooi dan geil. Natuurlijk ook wel geil, maar de lezer zal begrijpen wat ik bedoel. Ik voelde die geile memmen van moeder regelmatig tegen mijn benen terwijl ze me aan het opgeilen was met haar tong tussen mijn billen. De heren hadden beslist gelijk, de moeder kon dit als weinig andere, ze had er duidelijk zin in en zeker geen hekel om te rimmen.

Zoals gezegd ik pakte de dochter vast en trok haar naar me toe. Ik stelde me ook bij haar netjes voor en dat ik haar zonder voorbehoud had geleend van haar vader en broer en dat ik volledige inzet eiste.

Ze knikte ter bevestiging dat ze het begreep. Ik tikte tegen haar dijen en direct spreidde ze haar benen. Ik voelde even snel aan haar kut en voelde dat ze inderdaad nat was, vader en zoon hadden me al verteld dat moeder en dochter voor het eerst met een vreemde zouden spelen en dat ze het beslist eng zouden vinden maar ook erg geil zouden zijn. Aan de inzet van moeder haar tong en de natte kut van de dochter had ik wel gemerkt dat het klopte. Dus ik zei tegen de dochter, je moeder doet de achterkant dus ik wil jou aan de voorkant en ik wil voelen dat jij je best doet en je vader en broer trots zult maken.

Zonder af te wachten knikte ze ja Meester en zakte ze door de knieen. Ook zij gebruikte even haar handen om te bepalen waar ze wat kon vinden. Door de ervaren tong van haar moeder die mijn kontje super geil aan het rimmen was, hoefde dochter lief mijn kleine jongen niet meer hard te maken. Echter ook dochterlief had geen aansporing nodig, zonder aanloop begon ze me direct heel maar dan ook heel diep te pijpen. Hoe jong ze ook was, ze was er duidelijk bedreven in, vader en zoon hadden haar in korte tijd goed en snel getraind.

Ook het idee dat de moeder mijn kontje aan het likken was en de dochter me aan het pijpen was, is natuurlijk zonder meer al de natte droom van elke man. Ik keek opzij en zag dat vader en zoon er ook geen gras over lieten groeien. De zoon was driftig de kont van mijn slavin aan het neuken, de vader zat op zijn knieen met het hoofd van mijn slavin in zijn handen om het tempo aan te geven waarin hij gepijpt wilden worden. Nou ja hij was meer mijn slavin in haar mond aan het neuken dan dat zij kon pijpen.

Aan de vader zijn gezicht te zien genoot hij er duidelijk van. Ik voelde me lekker geil worden en wist dat ik het zeker niet lang vol zou houden dus besloot ik dat ik wilde stoppen omdat ik nog meer wilde. Snel stapte ik opzij en zag dat de moeder en de dochter niet goed wisten wat ze hier mee aan moesten. Ik tikte de moeder op de schouder en zei, ga jij eens op je rug liggen. Tegen de dochter zei ik, jij gaat bij haar hoofd zitten zodat haar hoofd op je schoot is en ik tussen je moeder haar tieten kan neuken.

Blijkbaar had de moeder dit gehoord want ze hield de geile mega tieten al strak tegen elkaar zodat ik er tussen kon komen. De dochter voelde waar haar moeder was en al snel hadden moeder en dochter de positie zoals ik die wilde. Ik keek nog even en geile erg op de moeder, jee wat een geile memmen. Mooi vol ja cup E is vol en erg grote tepels, cup E moet ook slap en zacht zijn en iets hangen dat is nu eenmaal geil bij een oudere slavin.

Dus ik nam positie en begon de moeder tussen de tieten te neuken, iets wat een sensationeel gevoel was. Ik keek voor me en zag die mooie stevige tiener tieten voor me en ook daar genoot ik natuurlijk enorm van. Al snel voelde ik me geiler en geiler worden. In volle teugen genoot ik van die warme zachte grote tieten.

Ook voelde ik dat ik als ik niet op zou passen nu al klaar zou komen en dat wilde ik nog niet. Dus met tegenzin stopte ik met het neuken van de mega memmen. Ik overwoog nog even door te gaan om zo klaar te komen maar besloot dat toch niet te doen. Ik stapte opzij en zei tegen de dochter, ga in standje 69 op je moeder liggen en verwen elkaar.

... porno video's over vriendin neuken op één pagina verzameld. Geniet gratis van alle sex films met vriendin neuken content op filmi-bg.eu Hij laat de vriendin van zijn vrouw spuitend klaarkomen zoon en vader neuken vriendin samen. Tieners eerst spuitende orgasme met moeder en zoon. Rijpe moeder Lannie neukt haar zoon&;s beste vriend. mooie moeder hete moeder wil de pik van haar tiener zoon. Vader En Zoon Neuken De Tiener. Vader neukt vriendin van zoon escort in limburg Meisje maakt ruzie en neukt me Naughty moeder verleidt GF van zijn zoon Al Meisje komt spuitend klaar.

: Vader neukt vriendin van zoon spuitende pik

Escorte in limburg prive escort limburg Sex met turkse vrouw negers met grote lullen
Free seks films thuisontvangst amsterdam oost Gratis erotisch contact amateur sex date
Negerin anaal neuken sexadressen groningen Stofzuiger neuken gratis neuken in den haag
Sex in gelderland body to body massage arnhem Prive ontvangst sex sex van achteren

Ze moest eerlijk toegeven dat het waarschijnlijk geen moer had uitgemaakt. Ze had de jongeman opgepikt in een kroeg, nadat hij een beetje aangeschoten had verteld dat hij op oudere vrouwen viel. Nadat ze bij haar thuis aangekomen waren en de voordeur was in het slot gevallen, stonden ze al met elkaar te tongen.

Zijn handen lagen op haar lekkere kontje en ze had zich stevig tegen hem aangedrukt en wat ze in zijn broek voelde maakte haar heel gelukkig. Het was niet dat ze elke week in de kroeg te vinden was om jongemannen op te pikken waar ze mee kon neuken. Ze had al bijna twee jaar geen seks gehad na haar scheiding, en op de mannen die zich aanboden zat ze niet te wachten. Laatstgenoemde was met de horizon vertrokken en ze had, nadat ze de scheidingspapieren had ondertekend, niets meer van hem gehoord.

Ze was er ook niet rouwig om, want de laatste tijd liep hun huwelijk toch al niet meer. Hij had haar goed achtergelaten, dus over geld hoefde ze zich niet druk te maken. Ze had die twee jaar ook niet echt behoefte aan seks gehad, maar het gevoel was ze ver daarvoor al kwijtgeraakt. Als ze één keer in de drie maanden seks met haar toenmalige echtgenoot had, was dat veel.

Dat ze er nu behoefte aan had, kwam omdat ze in een opgewonden bui een dildo had besteld en daar had ze een heerlijk orgasme door gekregen. Ze was zelfs zo in de weer met het ding geweest, dat ze in totaal drie keer was klaargekomen tijdens het masturberen. Eigenlijk vond ze het wel weer lekker en in plaats van haar dildo wilde ze weer eens een echte lul van vlees en bloed in haar kut voelen.

Ze wist niet zo goed waar ze moest beginnen. De online datingsites vond ze niets, want ze was ouderwets en ze moest een man in zijn ogen kunnen aankijken en dan niet terwijl hij achter een webcam zat. Ze besloot daarom maar eerst eens wat te gaan drinken in de buurtkroeg waar ze wel vaker kwam om te kaarten of gewoon de gezelligheid op te zoeken. Het was vrijwel leeg binnen, op een paar vaste klanten na en een jongeman die ze nog nooit eerder gezien had.

Ze ging een paar krukken van hem vandaan zitten en bestelde bij Sjors, de barman, een glas wijn. De jongeman zat wat voor zich uit te staren en leek zijn omgeving niet op te merken. Aangezien Annette geen zin had om een gesprek met één van de stamgasten te beginnen, die maakten nooit wat mee en al hun verhalen had ze al meerdere malen gehoord.

Ze deed voor haar doen dapper en stond op om naast de jongeman te gaan zitten. De jongeman schrok op uit zijn overpeinzingen en keek naar opzij en er kwam een glimlach op zijn gezicht.

Ze liep al tegen de 60 en ondanks dat ze wist dat het een nietszeggende vleierij van de man was, voelde ze zich helemaal vrolijk worden. John keek haar direct in haar ogen aan en zei zachtjes: Ze raakten druk in gesprek en na nog een paar wijntjes en wat biertjes vond Annette het welletjes en zei dat ze naar huis ging.

Sjors de barman stond aan de andere kant van de bar, dus hij kon niet horen wat ze tegen John zei, en daar was ze blij om, want er werd al genoeg geluld. John keek haar onderzoekend aan en zei met een wat onvaste stem: Annette stond op, zwaaide naar Sjors en de stamgasten en liep de kroeg uit. Ze hoopte dat John geen koudwatervrees zou krijgen, want ze voelde zich opeens erg verbonden met hem. Dat niet alleen, ze wilde maar al te graag door hem geneukt worden. Ze zat thuis net aan haar tweede kopje koffie, toen haar telefoon ging.

Ze voelde zich blij worden toen ze hoorde dat het John was en vertelde het adres dat hij aan de taxichauffeur moest geven. Nog geen vijf minuten later ging de deurbel en voordat John het doorhad zat hij op de bank met een dampende kop koffie voor zich. Als ze dan toch seks met hem ging hebben, wilde ze wel dat hij een beetje nuchter was. Ze had een muziekzender met rustige muziek opstaan en nadat ze wat gekletst hadden, stond John opeens op en stak zijn hand uit naar Annette die ook van de bank opstond.

Het was één van haar lievelingsnummers die opstond en ze vond het heerlijk om weer eens ouderwets te schuifelen. Ze voelde de handen van John over haar kontje gaan, waardoor haar kutje nog natter werd. Het nummer had voor haar nog wel een paar minuten mogen duren, want ze vond het intieme contact met deze knappe jongeman heerlijk.

Aan de andere kant, toen ze op de bank zaten vond hij al snel zijn weg naar haar borsten en dat voelde misschien nog wel beter. John sabbelde aan haar borsten en ze vond het heerlijk om weer eens ouderwets begeerd te worden. Ze wist nu al dat ze haar hele trukendoos open zou gooien om te laten zien dat een ervaren vrouw een engel in bed is.

Zijn keiharde pik begon pijn te doen in zijn spijkerbroek en hij wist dat er snel wat moest gebeuren, want anders zou hij in zijn broek klaarkomen en die verschutting wilde hij zichzelf besparen. Hij stond op en trok zijn broek en onderbroek naar beneden en zonder iets te zeggen was Annette op haar knieën voor hem gaan zitten en nam ze zijn ballen in haar mond.

De volgende stap was zijn grote pik die in haar mond verdween en het leek wel alsof haar kutje echt niet natter kon worden. Ze was altijd verzot op pijpen geweest en ze raakte bedwelmd door de smaak en de geur van de lekkere pik van John. Hij had genoeg vriendinnen gehad, maar geen van hen kwam in de buurt van de heerlijke mond van deze oudere vrouw. John ging op zijn rug op de bank liggen en gaf zich helemaal over aan Annette, die hem het liefst in haar mond had laten klaarkomen, maar hij had een ander idee waar ze zich ook in kon vinden.

Hij legde haar op de bank en liet zijn pik in één keer in haar natte kut verdwijnen en begon haar stevig te neuken. Ze bleken allebei nogal van de standjes te zijn en de oudere vrouw was blij dat ze nog steeds drie keer in de week naar de sportschool ging en haar lenigheid had behouden. Op een gegeven moment lag hij onder haar en nog geen vijf minuten later werd ze van achteren geneukt. Ze had al een paar mini-orgasmes gehad en ze was druk bezig om naar haar grote orgasme toe te werken.

Ze voelde aan de keiharde pik van John dat het ook niet meer lang ging duren voordat hij haar vol zou spuiten. Het laatste standje wat ze in gedachten had bleek ook het lekkerste te zijn. Ze steunde met één hand op de bank en haar andere hand lag om John zijn nek, die haar vervolgens staande ging neuken. Ze voelde de grote pik diep in zich stoten en ze was op het punt gekomen dat niets haar meer interesseerde, behalve haar orgasme.

John bleef doorstoten en hij zat al een tijdje tegen spuiten aan, maar eerst wilde hij het orgasme van Annette voelen. Dat duurde niet lang meer en toen hij hoorde en voelde dat ze klaarkwam, liet hij zich ook gaan en spoot haar kut helemaal vol met warm zaad. Dat zorgde ervoor dat Annette nog harder klaarkwam en moeite had om steun te zoeken.

Ze drukte een paar keer nog haar kontje naar achteren om de pik van John zo diep mogelijk in zich te voelen en stond vervolgens een te trillen op haar benen van het seksuele genot. Het was maar goed dat John haar vasthield, want anders was ze omgevallen en had ze waarschijnlijk naar de eerste hulp gemoeten met een gebroken heup. Ze hoorde de dokter al zeggen: Ze liet de gedachten over ziekenhuizen en gebroken heupen snel varen en liet zich op de bank neerploffen.

John kwam naast haar zitten en hield haar stevig vast, precies wat ze nodig had. Annette moest nodig naar de wc, dus met veel moeite worstelde ze zich los uit de omhelzing en kwam na haar bezoekje aan de wc naast haar one-night-stand zitten.

De reactie van John was nogal onverwachts, want hij duwde haar hand weg en vroeg hoe ze aan die vergeelde zwart-wit foto kwam die op de schouw stond. Annette was even helemaal van slag en ze voelde de tranen opkomen. Op de foto stond een vrouw, die gelukzalig in de lens van de camera keek en een baby in haar handen had. Hij pakte een portefeuille uit zijn broekzak en haalde daar dezelfde foto uit. Annette keek naar de foto, vervolgens naar John en ze viel toen helemaal stil. John begon te vertellen en het drong uiteindelijk allemaal tot haar door.

Hij was naar haar geboorteplaats gekomen om naar zijn biologische moeder op zoek te gaan. Zijn stiefmoeder was overleden en had op haar sterfbed alles verteld over zijn echte moeder en hoe hij bij ze terechtgekomen was.

Hij had haar altijd beschouwd als zijn echte moeder, nog steeds trouwens, maar hij was toch benieuwd naar de vroeg die hem ter adoptie had gegeven. Annette, die een brok in haar keel had, onderbrak hem en begon haar verhaal. Ik was vastbesloten om hem in mijn eentje op te voeden, de vader was namelijk gelijk met de Noorderzon vertrokken. Alles leek goed te gaan, totdat ik aangereden werd door een dronken automobilist die door rood was gereden.

Ik heb een aantal weken in coma gelegen en ze wisten de baby met moeite ter wereld te halen. Dat kon nog in die tijd, tegenwoordig zouden ze zich voor een rechter moeten verantwoorden. Ik had geen ouders en verdere familie meer, behalve een paar neven en nichten aan de andere kant van het land. Het bleek dat ik, door het tekenen van de papieren, afstand van mijn kind had gedaan en mijzelf het recht ontnomen had om ooit nog contact met je te hebben. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ».

Charlotte word plots geconfronteerd met de erectie van haar stiefvader. Papa's Verboden Douche Fantasie. Papa geeft vriendin van z'n dochter een slinger. De beste vriendin van z'n moeder is een doorslikker. Vader gluurt naar zijn topless dochter. Dochter en moeder vervelen zich en nodigen een man uit voor wat vertier. Speelse slet laat zich straffen door papa.

Papa doorbreekt een taboe. Hij deelt zijn vrouw met zijn beste vriend. Papas Schwanz hart in die Mangel genommen. Hij neukt zijn vriendin en stiefmoeder doet vrolijk mee. De Stiefvader van Melena Mars. Stiekem met papa's piemel spelen. Creampie squirt in beste vriendin haar mondje. Petite Stepdaughter Finds morning Glory.

TEKENFILM HINDOESTAANSE GENEUKT

Vader neukt vriendin van zoon spuitende pik

SEX MET BOERENDOCHTER SEXDATE BI